Максим Галкін зараз є одним з головних гумористів Російської Федерації нарівні з молодим поколінням.

Близько двох тижнів тому на Youtube вийшов випуск передачі "Я себя знаю" з ним у головній ролі. Він розповів багато цікавих історій, включаючи ганебну ситуацію з Миколою Басковим і президентом Латвії. Тоді натуральний блондин прийшов на зустріч з главою держави в стані алкогольного сп'яніння, а згодом Галкін зізнався, як був у Берлінському зоопарку і став жертвою презирства з боку орангутанга.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Всі знають, що Максим довгі роки перебуває у відносинах з Аллою Пугачовою, яка старша за нього на 27 років. Їх шлюб був зареєстрований в 2011 році, але ми пропонуємо повернутися ще на 10 років в минуле, щоб показати гумориста з Примадонною на сцені і незграбний поцілунок в щоку.

"2001 рік, момент ще перед початком їхніх близьких стосунків", - пише автор ролика в TikTok.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Алла Пугачова, фото з Instagram
Алла Пугачова, фото з Instagram

"А їй вона (близькість) і не потрібна в її віці. Вона щаслива спокійним життям без стресів, істерик і проблем. Думаю, багато хто хотів би так постаріти", "Обожнюю обох, дуже порядні люди, і бізнес-шоу не зіпсував і Христину", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Максим Галкін зізнався, як став жертвою орангутанга у вольєрі: "Я вирішив, що у нього нервовий тик"

Як повідомляв "Знай.ua", Алла Пугачова привітала з Новим роком словами з далекого 1999, порадувавши Максима Галкіна: "27 років минуло, а досі актуально"

Знай.ua писав, огірочок вивалився з норки: Максим Галкін зганьбив Колю Баскова після зустрічі з президентом