В Інтернеті з'явилися кольорові фотографії з американською актрисою, секс-символом 1950-х років, співачкою і моделлю Мерилін Монро, на яких вона постала перебуваючи в положенні.

Її знімки були на таємному зберіганні її близької подруги Фріди Халл. На них вагітна красуня посміхається і позує перед камерою. Відомо, що Мерилін є однією з найбільш культових образів кінематографа США, картини з її участю принесли близько 200 мільйонів доларів в прокаті.

Мерилін Монро, фото з вільних джерел
Мерилін Монро, фото з вільних джерел

Відомо, що Фріді Халл пропонували продати ці фотографії, щоб вона могла дозволити собі краще життя, але жінка відмовлялася, бо ніколи б не продала свою подругу, Монро. Однак світ все ж побачив ці кадри після смерті Халл в 2014 році. Їх придбав Тоні Майклс за 2240 доларів, бо тільки він знав їх історію.

"Монро зберігала в секреті свою вагітність, перш ніж "втратити" дитину під час відвідування лікарні. Фріда пишалася тим, що зберігала ці знімки у себе і тим, що залишила в таємниці секрет своєї подруги до кінця своїх днів", - заявив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мерилін Монро, фото з вільних джерел
Мерилін Монро, фото з вільних джерел

Ці фотографії були зроблені в липні 1960 року, в Нью-Йорку. Тоді йшли зйомки фільму під назвою "Неприкаяні", коли Мерилін Монро була у віці 34 років.

@celebelegan

– не забудь подписаться! 🤍⚡ #marilynmonroe #monroe #marilyn #мэрилинмонро #монро #мэрилин #мерилинмонро

♬ K Flays High Enough ozuedits - carlos ♚

Нагадаємо, "Відтворення смерті Мерлін Монро": легендарна Мадонна в зухвалому вбранні оскандалилася на весь світ

Як повідомляв "Знай.ua", Джейк Джилленхол зізнався, що відчував під час постільних сцен з Дженніфер Еністон у фільмі "Хороша дівчинка": "Це було тортурами"

Знай.ua писав, поки Facebook "помер": місце на кладовищі біля Мерилін Монро продають за 2 мільйони