Співачка Світлана Лобода побувала суддею на шоу "КВН". Про це вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать понад 12,4 мільйонів читачів.

"Прямо зараз. На @1tv. КВК. Фінал головної гри минулого ювілейного сезону Вищої ліги! А поки ділюся з вами відео того, як це було раніше», - написала Лобода під роликом.

"Сьогодні ми знаходимося на КВК, вперше, до речі. Зазвичай я дивлюся по телевізору, а тут ось доведеться виставляти оцінки», - прокоментувала вона свою участь в шоу.

Коли вона входить в зал, присутні аплодують і співають уривки її пісень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Ой, а що, Лобода в залі? Щож ви мені не сказали, я ж її фанат",-говорить один з квн-щиків на сцені.

"Який фанат? Ви ж жодної її пісні не знаєте!", - відповідає йому товариш по команді.

"Вона що, ще й співає?", - дивується перший.

В іншій сценці квн-щик проходить повз Лободу під її ж пісню, а потім каже, що він «простий хлопець, який відшив Світлану Лободу».

У ще одному номері Лобода стукає у двері і каже, що вона нова сусідка і прийшла позичити солі.

"Почекайте, я зараз дружину вижену", - відповідає їй актор.

Скрін, відео Instagram Лобода
Скрін, відео Instagram Лобода

"Хахаха, прекрасно!", "І все-таки, дивлячись на Світлану, розумієш! Потрібно працювати і працювати над собою регулярно, щоб домогтися висот!!!", "Шикарний виступ був у Урганта, костюм - супер", "Така хороша, красива", "Спасибі за те, що показали закулісся КВНа, цікаво, красиво)) А ви просто неймовірна красуня і зірка зовсім без закидонів! З Новим роком Вас!», - пишуть в коментарях її шанувальники.

"Ніколи не любила КВК, не смішно мені, але Світлана всюди прикрасить своєю присутністю», «Світлана, ви прикрасите будь-яку програму. Шикарна!", - додають інші.

Нагадаємо, що Світлана Лобода хотіла створити новорічну атмосферу, але запаморочила всім голови

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода з новою зачіскою розкрила свої плани на новорічну ніч

Також, Світлана Лобода в розкішній сукні засяяла перед Новим роком, фанати не змогли стриматися