У понеділок, 3 січня 2022 року, чоловік відомої української виконавиці Ірини Федишин Віталій Човник святкує 39-річчя.

З чим жінка і вирішила його привітати на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік. При цьому, артистка вибрала максимально гарячі знімки в гримерці. Вона сидить на столику з дзеркалом, а чоловік біля неї.

Ірина Федишин, фото телеканал Україна
Ірина Федишин, фото телеканал Україна

"Люблю тебе, Віталік❤️! Спасибі, що ти є! Спасибі за все, що ти робиш для мене, за твою любов, впевненість, сміливість, турботу, підтримку, наполегливість, ідейність, скажена працьовитість. Ти найкращий чоловік, батько і сім'янин. У нас хороші діти, дружна і щаслива сім'я, спільні мрії, улюблена робота. Я щаслива з тобою!", - пише Ірина в публікації.

Ірина Федишин та Леся Нікітюк, скріншот з відео
Ірина Федишин та Леся Нікітюк, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У чорній сукні з голими плечима, з вирізом на ніжці, співачка сидить боком, дивиться в камеру, поки її обіймає Віталій, обіймаючи за спину і талію, стоїть позаду (на другому фото) і тримається за ніжку з посмішкою на обличчі

Вона побажала чоловікові міцного здоров'я, натхнення, радості, спокою і любові, а також сил на втілення ідей.

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, що її стримує від переїзду зі Львова до Києва: "Квартира у нас тут є, але..."

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Фреймут напала на Ірину Федишин і стукнула її букетом, Притула підтвердив: "Вибираю кабачки, а тут хоп - хтось гризе"

Знай.ua писав, Федишин "позичила" фіналіста "Холостячки" Дмитра Шевченка у Злати Огнєвіч: "Молодець, Ірка"