1 січня 2022 року на просторах Youtube вийшов перший трейлер шостого і фінального сезону кримінального серіалу під назвою "Гострі картузи".

Прем'єра стрічки від телеканалу BBC запланована на початок 2022 року. Красунчик Кілліан Мерфі повернеться до ролі Томаса Шелбі. Ви можете знати ірландського актора за ролями в таких картинах, як "28 днів потому", "Час", "Дюнкерк", "Тихе місце 2", "Бетмен: Початок", "Початок", "Темний лицар" та інші.

Кілліан Мерфі, фото: Instagram
Кілліан Мерфі, фото: Instagram

Відомо, що Кілліан Мерфі може знову повернутися до знімального процесу на майданчику Крістофера Нолана, який зніме стрічку про творця атомної бомби Роберта Оппенгеймера. А поки про "Гострі картузи" - Томас Шелбі досі є членом могутньої кримінальної династії, яка провертає справи в післявоєнній Англії і тримає шлях в США. До ролей знову повернуться Том Харді, Пол Андерсон, Аня Тейлор-Джой та ін.

"Гострі картузи", скріншот: Youtube
"Гострі картузи", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Серіал виходить так пізно, оскільки виробництво шостого сезону було відкладено через пандемію коронавірусу (COVID-19). Зйомки почалися лише в кінці минулого року. До того ж, у квітні 2021 року трагічно померла Хелен МакКрорі. Вона грала одну з провідних ролей - Поллі Грей.

Нагадаємо, "Гострі картузи" повертаються на екрани? Чим закінчиться історія клану Томмі Шелбі і що сталося з Грейс

Як повідомляв "Знай.ua", померла Хелен МакКрорі, у зірки "Гаррі Поттера" і "Гострих картузiв" був рак

Знай.ua писав, Крістен Стюарт з голим животом розкрила таємниці принцеси Діани: Роберт Паттісон закохається заново