Арсен Мірзоян показав синів від попереднього шлюбу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

3 січня український співак опублікував фотографію з машини. Арсен Мірзоян сидить за кермом, а його діти Влад і Артем сидять на задньому сидінні. У підписі до знімка співак повідомив, що відправляється з ними на відпочинок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

" Ну ми погнали. Канікули:)", - зазначив він.

Як відомо всього у Арсена Мірзояна є три дитини від різних шлюбів: дочка Ніна від Антоніни Матвієнко, А також Влад і Артем від попередньої дружини Анни. Також у Тоні є дочка Уляна від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.иа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"