Шанувальники популярних романтичних проєктів "Холостяк" і "Холостячка" звернули увагу на нові стосунки колишнього учасника Романа Свечкоренка, який нещодавно показав себе з максимально хорошого боку, коли заступився за незнайому жінку разом з Богданом Шелудяком. Тоді Ромі навіть зламали палець і довелося побувати в поліції.

А ось цього разу фанати проектів опублікували спільний знімок Роми і його дівчини в ліфті, де парочка позувала для фото "у дзеркалі".

Про це стало відомо завдяки новій публікації у фанатському пабліку проектів "Холостяк" і "Холостячка" в мережі Instagram.

Публікація фанатів "Холостячки", скріншот: Instagram
Публікація фанатів "Холостячки", скріншот: Instagram

Автори публікації наші одну з "ванільних" фразочок, яку наші читачі вже могли раніше десь бачити:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Здавалося б — що може бути простіше, ніж залишити людину в спокої? - не пхати носа в його життя; не розповідати йому, що з нею робити; не радити, чим займатися; не говорити, на якій роботі працювати; не пояснювати, з ким спати; не переконувати, у що вірити; не тлумачити, чим харчуватися — що взагалі в принципі може бути ще простіше, ніж просто не здійснювати щодо людини взагалі ніяких дій?! Що може бути концептуально простіше здорового байдужості і фрази "Ой, та конем він скачі; Нехай живе, як знає-своїх мені чи проблем не вистачає?!". Ну ось що може бути ще простіше, ніж все це?! І все ж для половини населення планети це непідйомно - важке завдання. Дивно. Незбагненно. Загадково."

Ось так виглядає для шанувальників проєктів те, що сталося між Романом і Златою Огнєвіч під час зйомок. Деяким людям має стати все одно.

Раніше повідомляли, Алекса Топольського порівняли з "панянкою" - "Холостяк" не стерпів і показав, який насправді: "Образився".

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний нарешті визнав, що йому потрібно було від Злати Огневич: "Я такий спокійний зараз".

Знай.uа писав, Ірина Федишин зігнулася в обтягуючій сукні на столі: чоловік вчасно опинився поруч і вхопив там, де треба.