Цирковий номер, під час якого дівчина виконує акробатичний трюк в повітрі, став новим трендом соцмереж в тільки недавно почався 2022 році.

Під час виступу на вражаючій висоті над ареною пролітає дівчина в білому, яка прямо в повітрі сідає на шпагат і приземляється, налетівши при цьому на натягнуте полотно.

Трюк виконується без страховки і дійсно вражає.

"Шпагат в польоті від @aklieva_darya #multi_mao #fly #girl #split #flexible #шпагат #цирк #рекомендації #extremesports #спортивнийновыйгод", - підписали ролик його автори.

@multi_mao

Шпагат в полете от @aklieva_darya #multi_mao #fly #girl #split #flexible #шпагат #цирк #рекомендации #extremesports #спортивныйновыйгод

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
♬ оригинальный звук - Miyagi | Andy Panda

Виконавиця трюку-22-річна циркачка Дар'я Аклієва, яка закінчила циркову студію в Єкатеринбурзі і з тих пір успішно виступає на манежі.

"Я дивуюся як люди легко виконують свою роботу. Кожен рух з такою легкістю і точністю робиться, я не відчуваю їх напруження», - пише в коментарях захоплена глядачка.

@aklieva_darya

#FreeFireIce #ДавайЗаСтол #МТСДжуниорВайб #gymnastic #fight #fly #flyingtrapeze #gymnast #stretching #полет #гимнастка #гимнастика

♬ Я так соскучился - Порнофильмы

"Я б померла від однієї висоти, а якби я ще полетіла... Дуже круто вийшла, і з такою легкістю", "Волочкова нервово курить в сторонці", "Божевільний, але красивий трюк", "Яка краса і грація, завжди говорила і буду говорити, що повітряні гімнасти сміливі, як супер-герої", - додають інші.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова "домагається" екс-учасника групи "Ленінград", поки у неї є чоловік: "буду подавати в суд за переслідування".

Як повідомляв Знай.uа, Микита Джигурда на шоу Максима Галкіна згадав про своє коріння і заговорив на солов'їній: "не помре дух України".

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова ніжно притулилася до красеня: "Дуже хороша людина".