Популярна українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних і мережевих розважальних шоу, а також улюблена мільйонами телеведуча Тіна Кароль прийшли в гості до програми "Зірковий шлях" одного з українських телеканалів, де чесно розповіла про особисте життя, подорожі і про стосунки з сином.

Однак в один прекрасний момент мова пішла про те, чому її навчили під час зйомок кліпу "подвійний рай". Найцікавіше те, що Тіна навчилася стріляти.

Про це стало відомо завдяки невеликому уривку з інтерв'ю Тіни Кароль для програми "Зірковий шлях", яке вже є в мережі YouTube.

"Вмію стріляти. Я цьому вчилася влітку. Навіщо? Просто так! Це якийсь новий драйв, адреналін", - заявила Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

В інтерв'ю Тіна Кароль розповіла, що для нової роботи артистка навіть вчилася стріляти з пістолета, в чому їй допомагав професійний коуч, який знаходився на майданчику. Співачка повзала перед камерою, виконуючи незвичайні рухи, і роздягалася під штучним дощем.

Варто нагадати нашим читачам, що ще восени минулого року Тіна Кароль представила кліп на пісню подвійний рай. Це лірична композиція, в якій співається про закохану пару, що ревнує один одного. У відеоролику артистка постала в абсолютно новому образі-блондинкою з чубчиком. Приглушене світло, чуттєва мелодія, балет і зброя надають кліпу атмосферності.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян залишив Тоню Матвієнко заради синів від першого шлюбу: "Ми погнали".

Як повідомляв Знай.uа, клон Ані Лорак або Клеопатра-інопланетянка? Юлія Саніна з The Hardkiss влаштувала битву модних образів.

Знай.uа писав, з відвертим декольте, в підлогу і по фігурі: топ-8 модних суконь взимку 2022 року.