Популярна українська журналістка, телеведуча, зірка проєкту "Аферисти в сітях" і наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіни Лебідь продовжує піднімати настрій своїм шанувальникам навіть після новорічної ночі. Виявилося, що зірка поїхала відпочивати зі своїм коханим на гірськолижний курорт.

Телезірка похвалилася яскравими кадрами зі свого відпочинку і попросила своїх шанувальників вгадати, де ж все таки вона проводить свій час.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

ублікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
ублікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Різниця між фото - одна хвилина!!! Містика))) що це за місце???", - підписала публікацію телеведуча.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

ублікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
ублікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

У новій публікації можна побачити все ціле і щасливе сімейство - Павла Розенка, Олену-Крістіну Лебідь і їх французького бульдога Сарочку.

На задньому фоні видно, що це якийсь гірськолижний курорт, який шанувальникам Олени доведеться вгадати за силуетами дерев, а також, мабуть, за видом снігу, який там лежить.

Раніше повідомляли, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь звалилася на землю після пропозиції: "Сказали, що...".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна лебідь з нареченим Павлом Розенком залишилися голими і голодними після Нового року: "На вечерю два раки".

Знай.uа писав, напівгола Олена-Крістіна Лебідь вийшла на мороз, щоб нарізати олів'є-Розенко знайшов справжню Снігуроньку: "Всім би такий Новий рік".