Шоу "Холостяк" користується величезною популярністю, і бачити улюбленого співака або актора в ролі головного героя мріють безліч телеглядачок. Однак далеко не всі кумири поспішають взяти участь в проекті, щоб не тільки знайти свою пару, але і привернути до себе загальну увагу.

Про те, хто міг поповнити ряди "холостяків", але відмовився, розповіли у виданні Соѕмо.

Дмитро Шепелєв

Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram
Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram

Після того, як піднявся галас навколо сезону «Холостяка» зі співаком Тіматі в головній ролі, Дмитро Шепелєв зазначив, що це непоганий привід для піару.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він додав, що продюсери і його запрошували для участі в «Холостяку», але він навідріз відмовився: у вдівця Жанни Фріске з'явилася нова любов і встиг народитися другий син.

Кирило Нагієв

Кирило Нагієв, фото: Instagram
Кирило Нагієв, фото: Instagram

За словами Нагієва-молодшого, його п'ять разів звали в "Холостяк" за величезні гроші, але він кожен раз відмовляється. Справа в тому, що Кирило не любить взагалі все телешоу.

"Я не хочу ширвжитком займатися: ні в кіно, ні в літературі, ні в чому. Я це для себе роблю. Не заради хайпа. Я відмовився від усіх сезонів "Холостяка". Спочатку дзвонять мені кожен сезон. Я не хочу. "Зірки на льоду", "Зірки в пеклі". Я не хочу сидіти в цих передачах, якось з телевізором бути пов'язаним. Жодного разу в житті з батьком не знімалися. Не хотів, щоб хтось подумав, що мене протежують, що я зажравшийся. Я з 12 років в Купчині виріс. Як і всі», — обурюється актор.

Гуф (Олексій Долматов)

Гуф, скріншот: Instagram
Гуф, скріншот: Instagram

У 2019 році перед стартом чергового сезону «Холостяка» в Інтернеті з'явилася фотографія Гуфа в костюмі і з трояндою в руках. Багато хто вирішив, що це натяк – але сам Гуф спростував такі домисли.

Він заявив, що отримував пропозицію від продюсерів, але тоді був після операції. Крім того, він вважав себе старим для подібних шоу, а зараз взагалі – одружився.

Стас П'єха

Стас П'єха, фото: Instagram
Стас П'єха, фото: Instagram

Стас П'єха заявляв, що йому пропонували участь в «Холостяку», і за великі гроші, але він не погодився.

"Пропонували мільйон - але не рублів. Я не пам'ятаю, українська чи російська сторони пропонували. Але я так подумав: зароблю і більше. А це неподобство залишиться на все життя. І зважив на чаші терезів, що, напевно, буду все життя шкодувати про те, що взяв участь у цьому шоу», — згадує Стас.

Раніше повідомляли, Алекса Топольського порівняли з "панянкою" - "Холостяк" не стерпів і показав, який насправді: "образився".

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний нарешті визнав, що йому потрібно було від Злати Огневич: "я такий спокійний зараз".

Знай.uа писав, Роман Свечкоренко зізнався, з ким спить після "Холостячки", Злата Огневич і поруч не стояла: "Ой, та конем скачи".