Всім любителям творчості знаменитого репера Каньє Уеста повідомили дуже приємну новину. Стало відомо, що популярний артист збирається випустити новий альбом під назвою «Donda 2».

Даний пост розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

Всім відомо, що Каньє Уест - найбагатший репер у світі. Його творчість приваблює мільйони людей по всьому світу. Крім цього, його колишньою дружиною є вона з найгарячіших жінок на планеті - Кім Кардашьян. Однак, на превеликий жаль, їх сім'я розпалася і Каньє намагається всіма силами повернути свою кохану.

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

"Здається, всі скандали і чутки навколо Каньє Уеста були відмінним прогріванням перед випуском його нового альбому Donda 2 вже в роботі, чекаємо! #kanyewest #donda #каньєуест", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на таку відмінну новину для фанатів, знайшлася одна людина, яка написала, що Киенье Ест «злизує» репертуар у такого легендарного репера як 50 Cent.

Каньє Вест
Каньє Вест

"Знову у фіфтіцента сплагіатіт все по повній програмі і буде за своє видавати", "можна вже запам'ятати, що він Йо?", - залишили відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що фанати вважають, що Кім Кардашьян повинна дати шанс Каньє Весту на примирення.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали сумного Каньє Уеста.