Відома українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних і мережевих розважальних шоу, а також улюблена мільйонами телеведуча Тіна Кароль прийшла в гості до програми "Зірковий шлях" одного з українських телеканалів, де чесно розповіла про особисте життя, подорожі і про стосунки з сином.

Телеведучий в один момент запитав у співачки про нервові потрясіння, і про те, як співачка справляється зі стресами. На це питання у Тіни була швидка і чітка відповідь.

Про це стало відомо завдяки невеликому уривку з інтерв'ю Тіни Кароль для програми "Зірковий шлях", яке вже є в мережі YouTube.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль відповіла так: "Ти знаєш, мене вже не бере. Так-так. Ці потрясіння... Я не підпадаю під вплив потрясінь вже. У мене є сталева стіна. Сталеві нерви".

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Тіна Кароль одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На її Instagram підписано 1,8 мільйона людей, а на Тікток-сторінці 289,1 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією в Insta-Stories.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль рилася в смітнику через гроші, Володимир Дантес підтримав: "Могла дозволити собі таке".

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін витягнув з Андрія Данилка "вульгарну" Риму, мамі Сердючки довелося віддуватися: "Тигруля-піс *ля".

Знай.uа писав, Володимир Дантес "вліз" в терені Олі Полякової через гроші, Надя Дорофєєва в курсі.