Б'юті-блогер Даша Шамаріна дала рекомендації по правильному догляду за волоссям. Дівчина, у якої більше 176 тисяч передплатників в соціальній мережі "Тікток", поділилася своїми лайф-хаками, які дозволяють їй зберігати волосся блискучим і довгим.

"Прості правила, які зробили моє волосся краще», - підписала красуня Відеоролик.

По-перше, вона рекомендує замінити всі звичайні гумки на шовкові або атласні.

По-друге, використовувати махровий тюрбан замість рушники після миття голови.

По-третє, вибирати тільки якісні гребінці з м'якими зубчиками.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

@dasha__shamarina

Больше видео про уход за волосами - у меня в профиле✨ #бьютиклассика

♬ оригинальный звук - Kristina Si

Крім того, дівчина радить лягати спати тільки з зібраними волоссям – заплести слабку косичку або зібрати в слабкий хвіст на маківці.

Вона також додала, що ніколи не робила і не збирається робити: кератин, біксі, ботокс та інші модні салонні процедури для волосся.

"Я використовую тільки домашній догляд!", - запевняє вона.

"У тебе просто від природи густі пряме волосся", "Генетика зробила ваше волосся краще. Скажіть спасибі мамі з татом», «Блін, у мене навіть від слабкої кіски волосся будуть хвилясті, або кіска розпадеться просто», - відповідають їй в коментарях глядачі.

Раніше повідомляли, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина показала українкам, як перед святами привести себе в порядок: "Бути різною..."

Як повідомляв Знай.uа, обранець Злати Огневич Андрій Задворний показав місце, де вперше випробував щастя інтимної близькості: "відкрию страшну таємницю".

Знай.uа писав, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, чому перестала страждати по Саші Еллерту: "здається, всі п'ять".