З Австралії прийшли новини для тих, хто вже повністю зневірився. 31-річна мешканка міста Перт Люсі Бенкс працює у своєму приватному будинку. Їй вдається заробити майже $60 тисяч (1 млн 630 тис. грн) на місяць. За її словами, останні два роки її життя - це блаженство.

Справа в тому, що Люсі заробляє демонстрацією свого тіла на платформі OnlyFans.

Люсі Бенкс, фото: Instagram
Люсі Бенкс, фото: Instagram

Жінка новачок на цій платформі, і зізнається, що колись була успішним корпоративним банкіром. Але довгі години роботи позначилися не тільки на психічному здоров'ї Люсі, але і на її шлюбі.

Вона виявила, що втрачає важливі віхи в житті своїх дітей, коли сиділа за робочим столом. Стрес і занепокоєння призвели до того, що Люсі звернулася по медичну допомогу - її терапевт повідомив, що її робоче навантаження занадто велике.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Люсі Бенкс, фото: Instagram
Люсі Бенкс, фото: Instagram

"Мій лікар сказав мені, що я прямую до ранньої могили. Мені було 27, і він сказав мені, що я помру до 40, Якщо я не візьму під контроль свій стрес", — розповідає вона.

Потім її батько помер. Вранці в день його похорону їй подзвонили з роботи.

Люсі Бенкс, фото: Instagram
Люсі Бенкс, фото: Instagram

"У цей момент я усвідомила, наскільки недооцінена... я взяла всього один вихідний на його похорон", — пояснює Люсі.

Отже, наступного разу, коли мама повернулася в офіс, вона звільнилася. У віці 29 років вона опинилася в розлученні, безробітною і залишилася самотньою мамою двох маленьких хлопчиків п'яти і трьох років.

Її заощадження швидко вичерпалися, і мама почала випрошувати готівку.

"Мені доводилося запитувати себе: "Як я буду платити за обід", і я навіть шукала продовольчі банки і боргові агентства, щоб заплатити за навчання моїх хлопчиків", - каже вона.

На задньому плані Люсі почала помічати, що якісь старі знайомі зі старшої школи підписуються на OnlyFans - і одного разу вночі вона набралася хоробрості і зробила кілька знімків.

Основна причина, по якій Люсі ділиться своєю історією, полягає не в тому, щоб отримати більше передплатників, а в тому, щоб розширити можливості інших. Тепер вона почала свій власний курс "Люсі Бенкс викладає", щоб ділитися хитрощами з іншими творцями OnlyFans.

Люсі називає свою школу створення контенту для дорослих "за руку", щоб допомогти іншим почати свій успішний шлях, як тільки на них впаде перше "завантаження". Вона вважає, що якби у неї було належне керівництво про те, як користуватися сайтом, вона могла б заробити ті гроші, які є зараз, ще рік тому.

Раніше повідомляли, трансгендер, який раніше був жінкою, завагітнів і поскаржився, що його звуть "мамою": "Зупиніть планету, я вийду".

Як повідомляв Знай.га, Зіанджа зізналася, що у неї залишилося від Бориса Апреля - жодної операції зі зміни статі не було: "Так, у мене член між ніг".

Знай.га писав, ескортниця, яка раніше була чоловіком, поскаржилася на важке життя в Україні і поїхала до Берліна: "Далі гнити...".