У мережі показали, як змінилася дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, Шайло, яка ще зовсім недавно хотіла змінити стать. Зараз дівчинка відвідує танцювальну школу.

У мережі почали з'являтися кадри того, як Шайло відвідує школу танців. Видно, що у дівчинки горять очі, коли вона займається улюбленою справою, і виходить у неї чудово.

Варто відзначити, що захоплення танцями у неї почалося зовсім недавно, і відвідує вона їх самостійно, адже їй вже 15 років. Папараці часто цим користуються, і постійно роблять фото Шайло, коли вона повертається з занять.

@shilohpj

❗ NO SPAM ❗FOOTAGE TAKEN FROM THE ACCOUNT:@shilohpitt #shilohjoliepitt #shilohjolie #шайлоджоли #furyoupage #fupシ #furyou #recomendation #viral #dance

♬ Savage - Megan Thee Stallion

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Стиль одягу повсякденний, спортивні штани, худі, футболки, а волосся зібране в пучок.

Примітно, що ще кілька років тому дівчинка заявила про те, що хоче бути хлопчиком, в чому її підтримала зіркова мама. Вона старанно ховалася в об'ємні светри, а також носила коротку стрижку.

Бред Пітт не схвалював занадто лояльних поглядів дружини на виховання доньки. Це було, до слова, однією з причин їхнього розлучення, як припускають ЗМІ.

Зараз же, по всій видимості, щось змінилося, і не так давно Шайло з'явилася в компанії матері на червоній доріжці, і одягла вона туди сукню чорного кольору. Примітно, що також вона відростила волосся.

Нагадаємо, що коли дівчинка народилася, вона викликала ажіотаж у пресі, адже, це перша спільна дитина пари. Знімки Шайло увійшли в світову історію як найдорожчі знімки знаменитості - 10 мільйонів доларів. А пустячи два місяці дівчинка, сама того не розуміючи, встановила ще один рекорд, ставши наймолодшою людиною, коли-небудь увічненим в музеї воскових фігур мадам Тюссо.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі порівняла себе з собою до розлучення з Бредом Піттом

Раніше повідомлялося, що Анджеліну Джолі засікли в Капітолії серед політиків

Також, у мережі розповіли, чому Бред Пітт і Дженніфер Еністон так і не зіграли весілля.