Надія Мейхер запропонувала купити у неї сукню. Відповідний пост з'явився в Instagram-сторінці магазину української співачки.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

Як відомо, у самої Надії Мейхер є свій інтернет-магазин, на якому вона продає цікаві наряди. Співачка і телеведуча сама служить моделлю нарядів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

5 січня Мейхер показала темне обтягуюче плаття, яке пообіцяла продати зі знижкою. Дівчина спокусливо погладила своє тіло.

"трикотажне плаття. Склад: бавовна: 75%; еластан: 25% на дану модель сукні діє знижка 💔", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначили красу жінки.

"Богиня кохання і краси"; "Надія Мейхер Грановська Я вас Люблю обожнюю"; " красуня!!",- повідомляють вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"