Багатьох навіть в 2022 році цікавить тема розміру жіночих грудей. Далеко не завжди відповіддю на питання "на що в зовнішності жінки першим звертає увагу чоловік?" буде відповідь - "обличчя" або "очі". Саме груди - туди часто опускаються очі представників чоловічої статі. І що примітно, жіночі груди хвилює самих дівчат нітрохи не менше, ніж чоловіків.

На цю тему нас надихнуло відео від однієї з пластичних клінік у своєму акаунті TikTok"anacosma_clinic".

Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok
Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok

Є поширений образ, який витає в головах дівчат і жінок – більшості чоловіків подобається великі груди. Так, багатьох вона притягує на підсвідомому рівні – позначається відклався глибоко в пам'яті період вигодовування, і очі (а часом і руки) мимоволі тягнуться до великої, імовірно повної молока грудей, яка в дитинстві асоціювалася з їжею, теплом і безпекою. Але у більшості чоловіків далі цього не заходить.

годування груддю
годування груддю, WomanAdvice.ru

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Якщо подивитися опитування в інтернеті, що стосуються розміру жіночих грудей (наприклад, на порталах, де в опитуванні прийняло близько тисячі осіб), то лідирує (більше 32%) другий розмір, "золота середина" між маленьким бюстом юної спокусниці і великими грудьми зірки чоловічих журналів.

Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok
Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok

П'ятий і шостий розміри в більшості опитувань не набирають і 5-6 відсотків! Хоча багато статей і топіки на цю тему не включають в себе можливість голосування за той чи інший варіант відповіді. Так, наприклад, на одному з офіційних російських жіночих сайтів просто наведено думку кількох чоловіків з різними смаками, причому кожен з них тримає в руках фрукти – від вишні до кавуна – відповідні бажаному розміру грудей.

Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok
Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok

Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok
Відео від "anacosma_clinic", скріншот: TikTok

У більшості топіків, де чоловіки висловлювали думку про свої переваги, а не просто вибираючи підходящий варіант відповіді, панувала думка про те, що не в розмірі грудей справа, а в її стані. Адже найчастіше груди п'ятого розміру і вище не може похвалитися належною пружністю, особливо якщо жінка переступила 35-40-річний рубіж.

А груди невеликі з роками зберігають форму набагато краще. Груди 1-2 розміру в значно меншій мірі схильні до розтяжок, вікової деформації і обвисання в період материнства. А найпоширенішою думкою виявилася банальна прописна істина: важливий не розмір грудей, а сама людина, її характер і внутрішній світ.

Раніше повідомляли, за пікантним відео з полуничкою Памели Андерсон зняли серіал "Пем і Томмі": ексрятувальниця Малібу вже відреагувала.

Як повідомляв Знай.uа, Морозюк показала себе до і після пластики-Вгадай, де "натуральне", а де робота хірурга.

Знай.uа писав, ти її точно бачив: та сама зірка "полунички" пообіцяла чемпіону світу з шахів цілу ніч"рокіровок".