Єгор Крід вже близько десяти років на великій сцені. Спочатку він виступав під псевдонімом KReeD, але потім став Крідом під час роботи з лейблом Black Star.

Йому 27 років і він є неймовірно відомим російським виконавцем. Він зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 14,7 мільйонів чоловік, але зате більше він з'являється в TikTok і на Youtube.

Єгор Крід, фото: Instagram
Єгор Крід, фото: Instagram

Нещодавно він звертався до Володимира Зеленського в Direct, щоб йому дозволили в'їзд в Україну. А зараз Єгор заговорив про почуття і поділився переживаннями. Співак вважає, що ніколи не відчував, щоб його любили/

"Коли знаєш, ти торкнувся якоїсь висоти, твоя мрія реалізувалася, ти приходиш до людини, ти хочеш з нею поділитися і сказати: "Слухай, я ось зробив це". І мені відповідь надходить: "Пфф... та у мене давно вже таке було, чого ти так радієш?". Ось саме самі мої серйозні відносини ось так проходили", - заявив він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Надя Дорофєєва і Єгор Крід, скріншот
Надя Дорофєєва і Єгор Крід, скріншот

"Тому що, сам він не любив", "Він про Нюшу", "Полюби просту, звичайну дівчину і вона буде любити і радіти за тебе. Відповідь в твоїх словах, не тих жінок любиш", "Дуже важливо, щоб дівчата раділи твоєму успіху і вміли це робити", - пишуть користувачі в коментарях.

@egorkreed_ek_team

Ни разу не чувствовал,что меня любят😔💔... @egorkreed #egorkreed#егоркрид #холостяк#холостяккрид Мне кажется время идёт, а так ничего и не поменялось

♬ оригинальный звук - Egor Kreed 💔

Нагадаємо, Надю Дорофєєву спіймали за фліртом з Єгором Крідом - плакала від щастя: "Так, малюче"

Як повідомляв "Знай.ua", колишній "Холостяк" Єгор Крід так хотів в Україну, що написав Зеленському: "Знімають відбитки і депортують"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вийшла до Дантеса в одному ліфчику після флірту з Єгором Крідом: "З яких пір шкарпетки не сексі?"