Леся Нікітюк вже не раз демонструвала свої здібності до естрадного співу і, варто визнати, що у Олі Полякової цілком може з'явиться гідний суперник, адже Леся ще й сама по собі дуже яскрава особистість.

Зараз же ведуча Нового каналу разом з Олександром Пономарьовим, Артемом Пивоваровим, ALEKSEEV, Олею Поляковою і DZIDZIO привітала українців з Різдвом.

Напередодні Різдва відомий український співак Олександр Пономарьов випустив нову колядку - "Христос народився". Її у супроводі оркестру та дитячого хору виконали популярні українські артисти і ведуча Нового каналу Леся Нікітюк. Пропозиція взяти участь у записі стала для дівчини повною несподіванкою.

Леся Нікітюк, "Пара на мільйон", фото: пресслужба Нового каналу
Леся Нікітюк, "Пара на мільйон", фото: пресслужба Нового каналу

"Подзвонив мені Олександр Пономарьов, каже: "Ти колядувати вмієш?" Відповідаю: "Пф, це одна з моїх перших робіт!" Поки всіх родичів обійдеш, нових п'ять колядок ще вивчиш,- згадує Леся. — Пономарьов сказав, що написав колядку, яку співатиме з DZIDZIO, Олею Поляковою, Артемом Пивоваровим та ALEKSEEV. І запропонував мені виконати її разом з ними! Моя перша реакція: "Ви нічого не переплутали?"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На пропозицію записати колядку Леся погодилася не одразу - для неї дуже важливо було почути схвалення від рідної людини.

"Я попросила скинути мені пісню і відправила її бабусі. У мене залишилася одна бабуся, вона старенька вже. Попросила родичів включити їй цю колядку, сказала: "Якщо заплаче — співатиму". Так і вийшло", - додала ведуча Нового каналу.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зі схрещеними на грудях руками налякала українців.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк зізналася, що зустрічалася з Дантесом: "За 2 роки до того, як одружився на Дорофєєвій".