Екссолістка "ВИАГры" Альбіна Джанабаєва якось перед Новим роком зізналася, що знову змушена святкувати без коханого чоловіка Валерія Меладзе, але з рідними дітками.

А зараз вони разом знову вирішили підняти настрій своїм шанувальникам, поки виховують своє Малятко місячну дитину, якій навесні виповниться один рік. Відео було опубліковано на сторінці Альбіни в соціальній мережі Instagram, де вона часто викладає будь-які публікації і де за її життям стежать понад 510 тисяч осіб.

Альбіна Джанабаєва, скріншот: Youtube
Альбіна Джанабаєва, скріншот: Youtube

"Недосипання може призвести до набору ваги, проблем з серцем і навіть депресії. Розповідаємо, скільки часу треба спати дітям і дорослим і як поліпшити сон🤪", - пише Джанабаєва в публікації.

Для відео вони знову намалювали собі темні мішки під очима. Меладзе задає їй одне і те ж питання протягом 30 секунд відео.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

- Альбінушка, а ми чого сьогодні всю ніч не спали?

"Зубки", - відповідає вона в перший раз.

Потім вона заявляє, що були проблеми з животиком, заважав вітер, повний місяць і сніг.

Альбіна Джанабаєва з Валерій Меладзе, фото з Instagram
Альбіна Джанабаєва з Валерій Меладзе, фото з Instagram

"Дитина того варта, нехай будуть недосипання😂", "Який чудовий серіал, мені він дуже сподобався. Я його дуже люблю😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, куди дивиться Меладзе? Віра Брежнєва в рожевому халатику прибилася до зграї "голодних" хлопчин - вони чекали зухвалу принцесу

Як повідомляв "Знай.ua", Альбіна Джанабаєва розлучиться з Валерієм Меладзе і залишиться з трьома дітьми сама: "Взагалі, це класно"

Знай.ua писав, хто стрункіший - багатодітні матусі або "чайлдфрі" зірки: Джанабаєва, Анна Семенович, Ходченкова і Бузова