Прима-балерина Анастасія Волочкова останнім часом більш відома своїми скандалами, п'яними виходами і шпагатами скрізь, де можна нашпагатити.

Репертуар Насті також поповнився і тим, що у дівчини з'явився новий коханий, якому вона, очевидно, і демонструє тепер свої чудеса пластики.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Нещодавно 45-річна балерина розповіла шанувальникам, що Новий рік вона відсвяткувала з новим бойфрендом і його маленьким сином, з яким вже встигла подружитися.

Як виявилося, чоловіка звуть Сергієм і познайомилася з ним велелюбна балерина на зйомках новорічного випуску "Давай одружимося", куди прийшла шукати свою любов. У сторіс Настя опублікувала відео, на яких вони з Сергієм дивляться момент свого знайомства на шоу.

Як розповіла Анастасія, свого нового 44-річного бойфренда вона вже відвезла на Мальдіви, куди любить приїжджати зі своїми численними коханими.

сьогодні дивимося другу серію "Давай одружимося" на першому , тільки вже з Мальдів. Я сюди, як на дачу! З холоду в тепло! І з Сергієм",- написала Волочкова під фото з бойфрендом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У новорічному випуску "Давай одружимося", де Настя і Сергій познайомилися, все було ще цікавіше.

Він звичайний баньщик, що живе на зйомній квартирі. На "Давай одружимося" молодик був в ролі нареченого, якого балерина якраз прийшла підтримати.

Тепер трохи цікавого з самого випуску ДП: на передачі Настенька була трохи підшофе і заявила, що здатна займатися сексом 4 рази на день, а Сергію сказала, що може обіймати його і руками, і ногами і кращої за неї йому не знайти.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова ніжно притулилася до красеня.

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова "домагається" екс-учасника групи "Ленінград", поки у неї є чоловік