Олександр Усик наприкінці вересня 2021 року вийшов на титульний бій проти британця Ентоні Джошуа.

До цього моменту суперник українця був чемпіоном світу за чотирма версіями WBA, WBO, IBF, IBO, проте згодом абсолютним чемпіоном став саме наш боксер, який зараз вирішив привітати фанатів з Різдвом Христовим. Зробив він це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Олександр Усик та Василь Ломаченко, фото: Instagram
Олександр Усик та Василь Ломаченко, фото: Instagram

"Здоров'я, щастя, сили. Христос народився, Славімо Його! Всім добра, всім світла, хочу побажати в це світле свято, щоб ви любили один одного, прощали. І знаєте, давайте прославляти нашого господа Ісуса Христа і він обов'язково подбає про нас в Царстві своєму Небесному. Зі святом, з Різдвом", - каже Олександр Усик у 40-секундному відеозверненні.

Він йде в невідомому напрямку, без маски, в чорній шапочці.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Публікація Олександра Усика, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Усика, скріншот: Instagram

"Приклад! Сміливий і чесний не тільки на рингу!", "З Різдвом Христовим", "Спаси Господи! З Різдвом Христовим! Всіх благ земних Вашій родині!", "Усик чемпіон, завжди буде першим", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Кличко відмовився від "людей" на Різдво, щоб побути одному в глушині: "Бажаю всім"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик нескромно нагадав про свої заслуги і захотів нових перемог: "Голодний"

Знай.ua писав, Денис Берінчик поб'ється з росіянином після скандального "відходу" Ломаченка з боксу: привіз його в Україну