Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула, який зараз переживає не найприємніший шлюборозлучний процес з колишньою дружиною, любить радувати своїх шанувальників подробицями свого особистого і творчого життя в соцмережах, де за ним стежить більше 240 тисяч чоловік.

Цього разу Андрій Джеджула повідомив численним фанатам трагічну і сумну новину - його батько Володимир Володимирович помер у 78-річному віці. І сталося це горе в родині телеведучого в одне з найголовніших християнських свят, в Різдво.

У публікації артист розповів, як багато батько зробив для нього в дитинстві, про його наставництво, а також про життєві уроки, які він ніколи не забуде.

"Папа переступив у вічність... в День народження Ісуса він закликав мого тата! Кажуть, що коли люди йдуть у великі свята, то вони відразу потрапляють в лоно Творця в його чертоги і обитель!" - написав Джеджула.

Скріншот з Instagram, Андрій Джеджула
Скріншот з Instagram, Андрій Джеджула

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коментарі - instagram.com/djedjula/
Коментарі - instagram.com/djedjula/

У грудні 2021 року Андрій вперше повідомив про хворобу свого тата, але в подробиці не вдавався. Тоді він своєму Instagram написав: "Тато у мене важко хворий. За ним доглядає цілодобова доглядальниця. Реабілітологи працюють. Складна у нас ситуація. Він не кожен раз на мене реагує".

Андрій Джеджула з батьком, фото з Instagram
Андрій Джеджула з батьком, фото з Instagram

Нагадаємо, Андрій Джеджула розповів, навіщо бив дружину, але не розкаявся: "Пірнати зі мною в болото"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула зворушливо згадав про загиблу маму і побажав їй "небесний день народження": "По-ангельськи"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Джеджула влаштував шикарне свято для їх з Сантою Дімопулос сина: "Тархун, пепсі і мамині биточки"