Вже місяць українці відпочивають від нескінченних пристрастей, які запустив другий сезон романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

Виконавиця у фіналі вибирала між Дмитром Шевченком і Андрієм Задворним і порахувала, що саме з другим з названих чоловіків зможе побудувати справжнє сімейне щастя. Однак нічого не вийшло.

Андрій Задворний, фото з Instagram
Андрій Задворний, фото з Instagram

На Андрія обрушилася хвиля ненависті, але з часом хейтери вщухли. Зараз Задворний на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб, поговорив на тему того, як люди люблять прикрашати свої хороші якості і применшувати недоліки. Такі люди хочуть здаватися класними для когось, не володіючи тими чи іншими якостями, якими хочеться володіти.

"По-моєму, дуже класний стан - не думати про те, як виправдати чиїсь очікування. А ще кайфово говорити іншим, що ти хочеш, що любиш. Не чекати, коли вони! здогадаються самі - а у нас це дуже міцно в культурі сидить. Сидіти надутим від того, що хтось не передбачив твої бажання і не виконав їх, нерозумно", - пише Андрій в публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Якщо людина любить обійматися, він повинен сказати про це. Або ж, якщо хоче отримати квіти-сказати про це і не чекати, поки він здогадається.

Нагадаємо, Андрій Задворний нарешті визнав, що йому потрібно було від Злати Огнєвіч: "Я так спокійний зараз"

Як повідомляв "Знай.ua", Роман Свечкоренко зізнався, з ким спить після "Холостячки", Злата Огнєвіч і поруч не стояла: "Ой, та конем скачи"

Знай.ua писав, відкинутий Златою Огнєвіч Макс Тарапата втратив близьку людину: "Записав останнє звернення і за кілька днів його не стало"