Ірина Сопонару, слідом за іншими зірками українського шоу-бізнесу, полетіла на відпочинок в іншу країну, де взимку світить сонечко, жарко і можна ходити без пуховиків, шапок.

Частина дівчат з "Жіночого кварталу" опинилися на Мальдівах, а Ірина зважилася на другий за розміром острів Таїланду, Самуй, в Сіамській затоці Тихого океану. Знімок звідти з'явився на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Потягуши🐬", - пише Ірина Сопонару в публікації.

Вона стоїть попою до камери, в чорних коротких шортах, в легкій майці і тягнеться ручками вгору, поки попереду простягається океан. Знімок за три години зібрав понад 4 тисячі лайків і десятки коментарів. А перед цим вона в Stories демонструвала, як загоряють її тоненькі ніжки на сонці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

"Гарного відпочинку", "Ну просто космос🔥", "Неймовірна краса, дуже красиве море❤️", "Таїланд? Ми що, напророкували зі своїм шоу?", "Як потрапити в Тай?", "Ось так виглядає свобода... ззаду", " Жопа топ🔥", "Вау, дуже сильно красива актриса, супер фотографія, дуже приємно дивитися, розумниця", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" облапала ноги чужого чоловіка і опинилася на підлозі: "Як завжди"

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" запалила перед усіма попою на очах у чоловіка: "Нехай так буде завжди"

Знай.ua писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" загадала нескромне бажання ще до Нового року: "Щоб у всіх дівчаток було..."