Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Падалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко веде ранкові випуски новин, в яких розповідає про всі актуальні події і сенсації не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. Глядачі люблять телеведучу за її харизму, чарівність і витонченість.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Цього разу Марічка Падалко продемонструвала зимові розваги зі своєю родиною. Святкові вихідні з нагоди Різдва у телеведучої вдалися на славу, так як їй вдалося вибратися з дітьми на засніжену гірку, щоб покататися на санках і весело провести час.

На опублікованому знімку Марічка позує з чоловіком Єгором Соболєвим, а на відео він вже катає їх молодшу доньку Катерину, немов запряжений кінь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Любиш дітей, люби і санчата возити ... ) І дітей 🧒🏽🧒🏽🧒🏽" - написала Марічка Падалко.

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко втратила форму після Нового року і показала, як зараз виглядає: "Як не жувати постійно?"

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила рецепт ідеальних вафель з хрусткою скоринкою: від одного запаху можна зійти з розуму

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко вирушила з Оленою Зеленською за покупками: "Вердикт невтішний"

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко економить на собі і віддає останнє дітям: "Перестала бути для себе головною"