Відома американська модель plus-size Ешлі Грем народила двійню.

Радісну новину модель повідомила в своєму Instagram, де за нею стежить більше 15 мільйонів чоловік. Ешлі вирішила обмежити однією Insta Stories і не публікувала ніяких фотографій після народження діточок, а також не вдавалася в подробиці.

Ешлі Грем, фото Instagram
Ешлі Грем, фото Instagram

Але, відомо, що тепер вона мама двох хлопчиків, яких вона народила в домашніх умови. Як повідомила Ешлі, зараз її малюки відчувають себе добре і повністю здорові, що не може не радувати. Незабаром вона дасть більше інформації, а поки хоче провести час з сім'єю.

"Джастін і я раді повідомити, що наші малюки з'явилися на світ. Вони народилися вдома сьогодні рано вранці, всі щасливі і здорові. Зараз мені потрібно трохи часу, щоб відновитися і поспілкуватися з чоловіком і нашими трьома хлопчиками, але я з нетерпінням чекаю можливості поділитися з вами всім, що відбувається," - написала в Instagram модель.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скріншот з Instagram, Ешлі Грем
Скріншот з Instagram, Ешлі Грем

Варто нагадати, що Ешлі Грем і батько новонароджених дітей Джастін Ервін познайомилися в 2009 році в церкві, а одружилися в 2010 році. 18 січня 2020 року модель народила першого сина Айзека Менеліка Джованні Ервін.

Ешлі Грем і Джастін Ервін
Ешлі Грем і Джастін Ервін

Нагадаємо, "Слоник, скоро лопне...": вагітна Ешлі Грем показала свою "Говерлу"

Як повідомляв Знай.uа, полюбив за зарості під пахвами: вагітна Ешлі Грем показала батька своїх дітей

Також портал Знай.uа писав, "Целюліт, розтяжки і варикоз": вагітна модель Ешлі Грем без трусів показала гладко виголений "круасан"