Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

Лоліта Мілявська попросила скинутися і врятувати її від похмілля

Колишня дружина Олександра Цекало поділилася двохвилинним відео, щоб нагадати - жодних чудес не буває, або ж існують в дуже рідкісних випадках, коли ви самостійно над ними працюєте, присвячуєте тривалий час розвитку і визначаєте довгострокові цілі в житті.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак випустила свою 10-річну доньку на сцену - росте справжньою зіркою

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ані Лорак розмістила відео зі свого новорічного виступу, де вона разом зі своєю 10-річною донькою Софією заспівала на одній сцені святкову пісню "All I want for Christmas is you" в російськомовній версії. Вбрання для концерту вони теж вибрали практично однакові - яскраві костюмчики з сріблястих і чорних паєток.

Українці, фото знай.иа
Українці, фото знай.иа

Українцям підняли податки на зарплату - підвищення "мінімалки" не так приємно

З 1 грудня 2021 року було підвищено мінімальну зарплату в Україні - вона становить 6500 гривень, тоді як раніше була 6 тисяч. Разом з тим збільшився і розмір мінімального страхового внеску ЄСВ, що передбачено законом України "Про державний бюджет-2021".

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

"Укрзалізниця" почала заробляти з пасажирів за роздруківку квитків

Стало відомо, що залізнодорожній перевізник "Укрзалізниця" вирішив брати гроші з простих громадян за роздруківку онлайн-квитків. Електронний квиток можна "перетворити" на паперовий всього за 12 гривень, з яких 2 грн - це ПДВ. Проте, ця послуга не обов'язкова, ви досі можете показувати квиток з телефону, що працює нарівні з паперовим.

Андрій Задворний, фото з Instagram
Андрій Задворний, фото з Instagram

Андрій Задворний "розцвів" після невдачі з "Холостячкою" Златою Огнєвіч й розкрив потаємні бажання

На Андрія обрушилася хвиля ненависті, але з часом хейтери вщухли. Зараз Задворний на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб, поговорив на тему того, як люди люблять прикрашати свої хороші якості і применшувати недоліки.