Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова зворушила милими кадрами з маленьким сином Михайликом.

Дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова останнім часом активно розвиває свій блог в Instagram і має вже понад 150 тисяч підписників. Тут молода матуся часто ділиться новими фото, відео, новинами з особистого життя або цікавими порадами чи своїми думками стосовно тої, чи іншої теми.

Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото з Instagram
Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото з Instagram

Цього разу Катя Репяхова вирішила поділитися кадрами з вечірньої прогулянки зі своїм маленьким синочком. У різдвяний вечір молода блогерка вирішила подихати свіжим повітрям та насолодитися казковою атмосферою біля святкової ялинки та чарівних вогників гірлянд.

Скріншот публікації Каті Репяхової
Скріншот публікації Каті Репяхової

Фанати Каті Репяхової у коментарях також привітали її зі світлим святом, до того деякі них відзначили, що відео блогерки надзвичайно святкове та миле.

"Світлого Різдва, щасливого Нового року!❤️", "Боже, яке ж миле відео!!! З Різдвом 🌟🎄🌟", "Христос народився!!!", "Яка красота 😍🔥", "Бережи Вас Боже🙏", "Красота! Взаємно!)", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катерина Репяхова не дала образити "немодного" Віктора Павліка в костюмі 1992 року: "Вам не догодиш". Молода матуся поділилася кількома кадрами того, як вони з чоловіком зустріли спільний Новий Рік

Також Знай писав, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком попросила на Різдво взаєморозуміння в родині: сподівається на диво

Раніше Знай повідомляв, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком провела час в Буковелі з близьким чоловіком: "Щаслива". Знаменитість показала, скільки коштує їй кілька днів відпочинку