Популярна українська співачка Анна Корсун, яка виступає під сценічним ім'ям Maruv вирішила відповісти на провокативне питання фанатів та зізналася, чи виступає з використанням фонограми.

Maruv відома не лише своїми хітами, а й провокативними та спокусливими образами. Зірка не боїться епатувати публіку та відповідати на найгостріші питання. Так, цього разу вона вирішила розповісти, чи виступає на концертах наживо, чи все ж використовує фонограму.
Зірка зізналася, що на всіх концертах співає наживо, однак вона використовує бек-вокал, який допомагає зробити звучання її пісень кращим.

Maruv, скріншот із відео
Maruv, скріншот із відео

За словами Maruv бек-вокалісток вона ніколи не возить на концерти, адже вважає це недоцільним, бо має возити балет для свого шоу.

"Ну звичайно наживо. А що ви думали? Ну, є в мене там дабли, бек-вокал - це нормально, бо я з собою не вожу живих бек-вокалісток, це на цей момент не зовсім доцільно. Всі концерти проходять наживо, а якщо ви не можете це почути, то почистьте свої вуха", - відмітила Maruv.

@_maruvofficial_

#марув #поёт #вживую 🖤#MARUV

♬ оригинальный звук - MARUVANYA

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, "відомі п*ські": Maruv на очах у Ігоря Ніколаєва та Урганта зізналася, хто із зірок надсилає їй геніталії. Зірка не стала озвучувати імена тих, хто надсилає їй пікантні кадри

Раніше Знай писав, Maruv відкрила магазин одягу для напівголих: "Виганяють таких". Українська співачка Maruv пропонує дівчатам ходити майже без одягу