Українська співачка Maruv, справжнє ім'я якої-Анна Корсун, стала учасницею шоу «контакти в телефоні» Антона Шастуна.

У новому випуску шоу "контакти", в якому запрошені учасники повинні відповісти на питання за допомогою своїх контактів в телефоні, співачка відверто розповіла про свого колишнього хлопця.

"Причому знаєш, ніщо не віщувало біди, нормальний рівний типочок... а виявився такий голуб, що просто", - емоційно розповіла про свого колишнього залицяльника епатажна артистка.

"Нормальний рівний типочок, а виявився такий Голуб "- я в парку з насінням", «Я не знала, що Аня Марув, така класна, дуже приємне враження залишила!!!! Подивилася на неї іншими очима! І окреме спасибі за відсутність мату!!!!", "Яка ж вона кумедна. Прям посміхалася весь випуск з неї", "Аня принадність! Така проста, мила і шалено харизматична. Хороший випуск вийшов. І все таки артисти з України якісь особливі, можна було б покликати ще Марі Краймбрері і ялинку!» ,- пишуть у коментарях до випуску глядачі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@shastoon.channel

Смотри новые #КОНТАКТЫ в телнфоне @Maruv на ютуб-канале «ШАСТУН» 📱 #шастун #антоншастун #maruv #maruvofficial

♬ оригинальный звук - shastoon.channel

Раніше повідомляли, "Знамениті п*ськи": Maruv на очах у Ігоря Ніколаєва і Урганта зізналася, хто із зірок шле їй геніталії.

Як повідомляв Знай.uа, Jah Khalib обурився через зрив концертів через локдауну- " що за хр*нь?".

Знай.uа писав, Юлія Саніна з The Hardkiss з чоловіком перетворилися на "таємних агентів": як Містер і місіс Смітт.