Популярна українська співачка Анна Корсун, яка виступає під сценічним ім'ям Maruv зробила доволі пікантне зізнання. Справа в тому, що їй частенько в соціальних мережах надсилають знімки з непристойним контентом. Фото інтимного характеру Аня отримує не тільки від фанатів, але й від відомих особистостей.

Про це стало відомо, коли Анна вирішила поділитися даним фактом в ефірі програми "Вечірній Ургант", уривок з якої вже доступний в мережі YouTube.

Зірка не стала озвучувати імена тих, хто надсилає їй пікантні кадри. Однак виконавиця подумувала провчити людей, які займаються подібними речами.

Maruv, instagram.com/maruvofficial/
Maruv, скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Мені і моєму балету часто надсилають геніталії. Це все постійно валиться в особисті повідомлення. Ми хотіли створити аккаунт під назвою "знамениті піськи", оскільки надсилають фото і відомі люди. Ми хотіли їх викладати. Ну, наприклад, подобається артист, заходьте до нас і дивіться на найголовнішу його штучку", - заявила артистка.

Щоправда, від ідеї співачка иа її команда швидко відмовилися.

"Не зробили цього, тому що ми - пристойні люди. Але зробимо, якщо буде сильна криза", - пожартувала Аня.

Maruv та Ігор Ніколаєв, фото: Instagram
Maruv та Ігор Ніколаєв, фото: Instagram

Відомо, що на програму Анну покликали презентувати альбом "No name". Зірка після жартів про геніталії зробила рекламу Наді Дорофєєвій й здивувала багатьох своїм акцентом. Також Аня зробила спільний знімок з Ігорем Ніколаєвим, який теж був запрошений на ефір "Урганта".

Раніше повідомляли, Maruv втратила близьку людину і похихувалася безграмотністю: "Посвещаю".

Як повідомляв Знай.uа, Jah Khalib обурився через зрив концертів через локдауну- "Що за хр*нь?".

Знай.uа писав, Юлія Саніна з The Hardkiss з чоловіком перетворилися на "таємних агентів": як містер і місіс Смітт.