Відома російська співачка, донька Алли Борисівни Пугачової Крістіна Орбакайте вже кілька років живе в американському мегаполісі, в місті Нью-Йорк. Однак Христина не забуває головні традиції і продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками через соціальні мережі.

Цього разу Христина похизувалася спільним "новорічним" знімком з колишнім чоловіком своєї матері, королем поп-сцени Філіпом Кіркоровим.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Христини Орбакайте в мережі Instagram.

Публікація Крістіни Орбакайте, скріншот: Instagram
Публікація Крістіни Орбакайте, скріншот: Instagram

"Різдвяна зустріч з Філіпом Кіркоровим", - підписала нову публікацію Христина.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Публікація Крістіни Орбакайте, скріншот: Instagram
Публікація Крістіни Орбакайте, скріншот: Instagram

На свіжих кадрах, яких Крістіна Орбакайте опублікувала аж цілих два, можна побачити, що навколо неї відразу безліч персонажів, і навіть сам Філіп Кіркоров, який вже, схоже, на цей Новий Рік встиг з'явитися абсолютно на всіх майданчиках для виступів, а також на пишних концертах.

А ось на одному знімку видно, що біля Христини Орбакайте стоять поруч Дід Мороз, Снігуронька і Філіп Кіркоров, який ніжно обійняв Христину за плече. Тут же шанувальники почали активно коментувати нові фото: "Ах, які розкішні Дід Мороз і Снігуронька! Шикарні костюми!!! З Різдвом Христовим православний світ!", "Ну, як мені подобається ця пара, просто супер, видно як він любить, цілую", " Ну і Снігурка у Вас. Снігурка повинна бути ніжною, а ця оздоблена, що діти злякаються.", "Ось це вбрання".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Олексій Панін викликав на бій онука Алли Пугачової - рукавички і шоломи вже напоготові.

Як повідомляв Знай.uа, Крістіна Орбакайте вся в білому відсвяткувала Різдво з найдорожчою людиною: "Дівчатка-католички".

Знай.uа писав, Філіп Кіркоров відверто зізнався, як рятує себе від проносу, перетворившись на "бабусю": "Оберігайтеся".