Ще зовсім недавно Дмитро Гордон нормально ставився до Президента України Володимира Зеленського.

Все, звичайно ж, змінилося, але в Інтернеті є багато речей - як і інтерв'ю журналіста дворічної давності, з кращим другом глави держави Євгеном Кошовим. Протягом 80 хвилин вони обговорили багато всього - від того, чи замислювався фільму "Слуга народу", як частина президентської компанії, чи підтримував Євген Зеленського у рішенні йти на вибори та інше. Але одне питання надмірно весело. Дмитро поцікавився-чому ж вони жили в одному номері, будучи забезпеченими людьми.

Євген Кошовий. Фото: 95 квартал
Євген Кошовий. Фото: 95 квартал
Євген Кошовий. Фото: 95 квартал

- Женя, питання до тебе, як до кращого друга президента. Чому будучи забезпеченими людьми ви з Володимиром Зеленським завжди жили в одному номері?

"Тому що, Playstation один на двох. Звичайно, просто так повелося з самого початку, з гастролей, що ми разом живемо в одному номері. Тобто, ночами безперервно ми шпилили. Ми в футбол граємо. Останнє, що було - це ми грали за "Вест Хем", де грає Андрій Ярмоленко", - зізнався Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Потап і кошовий, фото: Instagram
Потап і кошовий, фото: Instagram

- Вийшло краще, ніж у нього?

"Дивись, щас Ярмоленко в порядку в повному. У нас Ярмоленко забивав з пенальті, з кутових. У нас Ярмоленко бомбардиром АПЛ", - зазначив Кошовий.

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Квартал 95" переплюнув Зеленського з новорічною промовою: "Скумбрії по 8 гривень"

Як повідомляв "Знай.ua", одружений Євген Кошовий з "Квартал 95" відшльопав Лару Фабіан, сплутавши її зі знайомою Ленкою: "Ти чого тут стоїш?"

Знай.ua писав, Юрій Ткач, Олена Кравець та Євген Кошовий згадали найкращі подарунки на Новий рік у дитинстві: "Це кайф, я була королевою двору"