Арсен Мірзоян і Анна Мірзоян розлучилися після участі співака у вокальному українському проєкті. Там Арсен зустрів Тоню Матвієнко, з якою його закрутив ураган почуттів.

Українці масово засуджували цей союз і на пару вивалилося багато невтішних відгуків. Але, не дивлячись ні на що, вони вже майже 5 років разом і виховують чудових дітей.

Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко - фото з Фейсбук
Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко - фото з Фейсбук

Колишня дружина Мірзояна теж не страждає і продовжує займатися кар'єрою, паралельно покорюючи красою всіх оточуючих.

Вони ділиться фотографіями з життя в соціальній мережі Instagram, де її фанатська база не так численна - всього 2628 підписників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цього разу вона виклала зухвале фото, де виставила інтимну частину тіла на передній план, а саме - оголену щиколотку. В іншому фото вражає скромністю - дівчина одягнена у вузькі сірі джинси і чорний светр, який підкреслює фігуру. Анна сидить в театрі і дивиться вдалину, як-ніби зайнята спостереженням за чимось дуже цікавим і важливим.

І навіть тут не обійшлася без кумедних коментарів українців: "Яка 😍 ніжка красива!". "Красиві ніжки,якісне взуття, Де купити"...

Зовсім недавно Анна Мірзоян поділилася приголомшливим фото, де показала свою струнку фігуру. Так, такій позаздрить і Настя Каменських, яка завжди худне.

Нагадавши, Арсен Мірзоян показав 43-річна розвагу на санчатах в різдвяних горах.

Раніше ми повідомляли, що колишня дружина Арсена Мірзояна Анна в чорному купальнику показала космос, якого немає у Тоні Матвієнко.