Вікторія Булітко розповіла про свої традиції на Різдво. Про це вона розповіла в інтерв'ю на порталі dizelstudio.com.

Гумористка Вікторія Булітко має чимало шанувальників, тому вона намагається часто радувати їх новими фотографіями, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя або в своєму Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб. Фолловери намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

Гумористка нещодавно дала інтерв'ю порталу "Дизель шоу", в якому розповіла про те, що її різдвяна традиція зустрічати свято з рідними в місті Запоріжжя.

Виктория Булитко, фото: Instagram
Виктория Булитко, фото: Instagram

"ця традиція утворилася дивно, адже через свою зайнятість я дуже рідко бачу рідних. Раніше були гастролі і бачитися могла частіше. Але на це Різдво мої родичі приїдуть до мене, і ми класно проведемо час сім'єю", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Жінка також розповіла, що готує зазвичай на різдвяний стіл. Як відповіла Булітко, вона любить салат з часником і сиром, а також інші страви.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Я дуже люблю салат з часником і плавленим сиром. Люблю печеня і звичайно ж "Олів'є". Хоча раніше це блюдо для мене нічого не значило. Напевно тому, що його можна їсти в будь-який час року", - повідомила вона.

Раніше повідомляли, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко обійняла беззубого красеня:" скільки йому років вже?".

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.

Знай.иа писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "дружина не ревнива".