Анна Кошмал показала як проводить час зі своїм сином у Києві. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Анна Кошмал, яка стала популярною завдяки ролі Жені в серіалі "Свати" продовжує зніматися в різних фільмах і грати в театрі. На її офіційній сторінці Instagram у неї 620 тисяч чоловік, з якими вона ділиться різними моментами свого життя. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіс.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

8 січня актриса опублікувала фотографію з Контрактової площі в Києві. На знімку вона сидить разом зі своїм сином на ялинці-каруселі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Cімейні покатушки і прогулянки по улюблених вулицях рідного міста безцінні...🤍", - повідомила вона.

При цьому фоловери почали активно коментувати даний пост. Багато з них відзначили схожість матері і сина.

"прекрасне новорічне проведення часу)! І ви прекрасні👼🎄🌟🎉❄️🎄🤗"; "безцінні, і прекрасні, і прогулянки, і Мама з сином!🌿"; "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍Кохана людина Аня Кошмал"; "дві краплі води, дуже красиві"; " Ну а що може бути краще сімейних прогулянок / посиденьок, а нічого😄 дуже схожий на маму:)", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Ольга Миколаївна "обскакала" Валюху з серіалу "Свати" по красі і прикувала до себе погляди: "Схожа на Ротару"

Як повідомляв "Знай.ua", Валюха з серіалу "Свати" зустріла сестру після 60 років розлуки і виявилася баронесою - "Приїхала з Донецька"

Знай.ua писав, як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості - за що її полюбив Іван Степанович