Маша Полякова заговорила про стосунки з бойфрендом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

7 січня вона опублікувала забавну відеозапис в Тік-струм. На початку короткого запису можна побачити Машу Полякову з гітарою і посміхається:" хлопець радіє так, що я розумію його жарти", - підписала вона запис.

@mashapolyakova1

#viral

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
♬ оригинальный звук - pieceofmasterpiece

Потім колір відеозапису змінюється, і вона дивиться в камеру. "Я, яка впевнена, що він еб*ться з моїм кращим другом", - повідомила вона.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".