Актори знаменитих турецьких серіалів підписали контракт з компанією Disney+ і готуються взяти участь у спільному проекті. Про це повідомляє портал ellegirl.

Йдеться про Халіта Ергенча, який відомий за роллю Султана Сулеймана в серіалі "Величне століття" і Ханді Ерченл, які підписали контракт зі знаменитою студією.

Султан Сулейман, кадр з фільму
Султан Сулейман, кадр з фільму

Причина в кризі, з якою зіткнулася Турецька кіноіндустрія з одного боку на даний момент перемагають в конкуренції серіали стрімінгових платформ, а з іншого боку - пандемія, яка теж знизила доходи кінокомпаній.

Очікується, що пара зніметься в спільному проекті. Також ходять чутки, що студія веде переговори з Керемом Бюрсіном. Так що платформа явно збирає "вершки" турецької кіноіндустрії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ханде Эрчел, фото: Instagram
Ханде Эрчел, фото: Instagram

Імовірно, нові турецькі серіали будуть виходити в другій половині наступного року. Інсайдери обіцяють більш детальну інформацію в кінці січня.

Раніше повідомляли, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел виїхала з Туреччини і розгулює по осінній вулиці з голим животиком: "Люблю тебе".

Як повідомляв Знай.uа, Ханде Ерчел розлучилася з Керемом Бюрсіном з "Постукайся в мої двері": полетіла в США і залишила його одного.

Знай.uа писав, зірки "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел і Керем Бюрсін регулярно сваряться: у всьому винен колишній актриси.

Як повідомляв "Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.