Актриса "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна зізналася в любові всьому творчому колективу і пообнімалася з дочкою Олени Кравець.

Дівчина дуже емоційно висловилася з приводу корпоративу у себе на роботі, розмістивши відповідний запис на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать понад 54 тисячі читачів.

Українцям Нікітіна вже запам'яталася своєю шикарною фігурою, гнучкістю і різними вміннями, досягнутими в ході тривалої роботи в "жіночому кварталі".

"Це був найкращий корпоратив у моєму житті!!! Квартал 95 - моя друга сім'я. Спасибі Всесвіту, що я з вами. Ви стали такими рідними, такими близькими, що я вже не уявляю своє життя без Вас! Спасибі всім за підтримку і за слова, які говорите! Дуже ціную цей період у своєму житті!!! Обожаааююю!!! Всіх з наступаючим Новим роком! Бажаю кожному знайти свою другу творчу сім'ю", - написала вона.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Також вона розмістила відео, на якому обіймається з колегами по сцені. У коментарях дівчину засипали компліментами і назвали красунею.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Як повідомляв " Знай.ua", Олена Кравець з чубчиком, а пародист Зеленського - з гітарою: як виглядали зірки "Квартал 95" в дитинстві

Знай.ua писав, "Квартал 95" розділ Катерину Нікітіну прямо на сцені - українці не можуть відірвати очей: "що за погляд?".