Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала і розповіла, як проводить вільний час на свята.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать 5,4 мільйона чоловік.

"In my natural habitat (в моєму природному середовищі існування)", - підписала зірка знімок, на якому позує в синьому купальнику.

Її купальний костюм пофарбований в техніці тай-дай, і складається з бікіні і короткої кофтинки-топа з довгим рукавом. Судячи з усього, вона знову вирушила на відпочинок до Мексики, тому дозволяє собі розслаблені знімки без косметики і зачіски.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Важко, напевно, без дітей на відпочинку", "Навіщо вони взагалі повинні бути на відпочинку? Нехай сидять вдома", "Навпаки, потрібно шукати, де їх залишити, відпочинок з дітьми — це не відпочинок», - пишуть фанати в коментарях.

"Вічно в трусах", "Таке треба чоловікові показувати. а не на "всю Іванівську"!!! Або чоловікові вже не цікаво???", "Як ти вже затр**ала, кругом, куди не глянь, а там ти або ж*пою світиш, або у відпустці, коли ти тільки встигаєш так втомитися", - обурені деякі.

"Моя любов. Моя ніжність. Моя пристрасть", "Чіка бум, Чіка Боні, Чіка бум, Чіка бамбоні тропіканочка, NKey», - зізнаються шанувальники популярної співачки.

Як повідомляв " Знай.ua " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва з ніжністю згадала про Потапа: "закохує мене в себе".