Відомий естрадний співак Олександр Пономарьов відповідально готується до всіх масштабних церковних свят.

На його сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 140 тисяч осіб, часто з'являються різні фото і відео з нагадуванням про важливість деяких днів. Наприклад, в суботу, 8 січня, він виклав красивий ролик, який був знятий в одній з українських церков, де дитячий хор красиво виконав різдвяну пісню "Христос Народився".

Олександр Пономарьов і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Олександр Пономарьов і Оля Полякова, скріншот: Youtube

Але ж нещодавно він самостійно співав цю композицію разом з багатьма зірками українського шоу-бізнесу, включаючи Олю Полякову і Михайла Хома.

"Які молодці! Христос Народився!", - пише Олександр у публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ролик всього за одну добу подивилися більше двох тисяч разів. Проте, знімав його не Пономарьов, бо зараз він знаходиться на відпочинку в одній з жарких країн, звідки викладає різні публікації.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

"Славимо Його! Дуже красиво! Молодці!🙏", "Як красиво!🙌", "З Різдвом, Олександр!🌟", "Славимо Його!😍", "😍👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, найкращі різдвяні пісні Винника, Олега Скрипки та Пономарьова: послухаєш і відразу посмішка на обличчі

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров і Олександр Пономарьов не дали занудьгувати Ірині Білик на Різдво: затиснули з двох сторін

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов зблизився з Олею Поляковою на Різдво-вийшло краще, ніж з Олегом Винником: "Серйозні люди"