У липні 2021 року вдова Михайла Круга, Ірина, стала бабусею. І якщо спочатку співачка намагалася не показувати внучку громадськості, то зараз вона активно використовує свій новий статус. Цього разу артистка поділилася новим спільним фото з піврічним малятком.

45-річна жінка доглядає за собою і може похвалитися квітучим видом. Вона вперше вийшла заміж і народила дочку Марину в 1995 році. Тепер же вона звикає до того, що з'явилася людина, яка має всі права називати її бабусею, незважаючи на вік в паспорті.

"Втомилася наша дівчинка фотографуватися. #іринакруг #ябабушкапринцеси", - підписала вона знімок, на якому шестимісячна крихта пхикає і кривиться на руках у бабусі.

Шанувальникам вдови легенди російського шансону дуже подобається, як виглядає молода бабуся Ірина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Ірина Вікторівна, ви дуже красива, і внученька у вас чудова, така лапочка, миленька, красива. У мене немає слів, приголомшлива фотографія!!!!", "Хай береже її Всевишній! Нехай на шляху малятка будуть тільки хороші люди. А печалі і негаразди обходять її стороною!!!", - бажають зірці читачі сторінки.

Раніше повідомляли, дружина покійної легенди шансону Михайла Круга зачарувала образом молодої бабусі: як швидко летить час.

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова пообіцяла "вийти заміж за гея" , у Галкіна округлилися очі: "жінка хоче....".

Знай.uа писав, Оля Полякова в Буковелі, а Віктор Павлік повернеться до дружини-українські зірки розповіли, на що зважилися в Новий Рік.