Лідія Таран заговорила про майбутні практики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча Лідія Таран відома більшості українців за новинними випусками ТСН. На офіційній інстагам-сторінці досить велика аудиторія зі ста сорока шести тисячі, які намагаються лайкати і коментувати кожен пост телеведучої.

9 січня дівчина опублікувала в соціальній мережі Instagram. Телеведуча постала з мінімумом макіяжу.

" коли вирішив не чекати понеділка і почати нове життя в неділю 😜 Господи, дай нам усім сили 🙏 🏻 перше Різдво✅ Новий Рік✅ друге Різдво✅ ще трохи і Святого Василя, а там вже і хрещення.... Як настрій? Ще трохи поїмо смачненького ?☺ ️ ",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

" Лідуся яка ж ви чарівна дівчинка😍 😍 😍"; " подивився на Вас і настрій піднявся🙌❤️"; " Ліда, тебе не впізнати!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею