Новорічна ніч - період чудес і загадування бажань. Звичайно, будь-яке бажання, яке задумане з чистим сердем і щиро обов'язково має здійснитись в наступаючому році.

Але що якщо Новий рік не вдався спочатку і той, з ким ви хотіли провести його віроломно розбив ваше серце прямо 31 грудня?

Про таку історію розповіла телеведуча Леся Нікітюк на шоу "Хто зверху".

У новорічному випуску її опонентом на конкурсі "Правда/брехня" був Сергій Притула і вона розповіла про себе те, що розбиває серце.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Перед своїми одкровеннями Леся відмовилася від допомоги Сергія в підйомі на платформу, на що Притула відповів, що це зараз вона така сильна і незалежна, а коли тільки прийшла, то він їй шмарклі підтирав. Нікітюк не стала заперечувати цього і відповіла "Ну, було разок, що приховувати" і приступила до розповіді.

"2 роки тому просто в новорічну ніч за 2 години до дванадцятої ми з моїм хлопцем випили по келиху шампанського, я поїхала до друзів, так як він поїхав зустрічати Новий рік з іншого. Мене кинули в новорічну ніч. Правда це чи брехня?"

Притула моментально відкинув таку версію подій і виявився правий. Нікітюк пожартувала, що її можна кинути 1 січня або 30 грудня, але ніяк не в новорічну ніч.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк "перетворилася" у бабулю на Різдво поруч зі своєю 87-річною красунею.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула осоромився за різдвяним столом: "Скільки треба було випити, щоб сплутати?"