Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна) вже кілька живе на території Російської Федерації.

Вона дуже довго не давала в нашій країні концертів після скандалу, що стався в 2014-му. Але в минулому все ж зважилася приїхати в Одесу з музичними заходами, здивувавши при цьому не тільки своїх фанатів, але і громадськість. Що тоді говорити про те, що в 2022 році вона захотіла виступити в Харкові, Запоріжжі та Херсоні. Хоча і мова піде зараз трохи про інше.

Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою, фото з Instagram
Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою, фото з Instagram

Багато хто пам'ятає, як багато ходило чуток про стосунки Ані Лорак з Сергієм Лазарєвим після розлучення. Вони їх постійно підігрівали, коли з'являлися на спільних знімках. А зараз Сергій випадково і несподівано опинився в Туреччині, саме там, де у Лорак був запланований концерт.

"Прекрасні😇 Rixos Premium Belek🎤 / 05.01.2022. Repost stories", - йдеться в публікації.

Чоловік підійшов до сцени, вручив їй квіти і відійшов до свого місця, щоб поплескати.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв, фото Знай.uа
Ані Лорак і Сергій Лазарєв, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"спасибі, спасибі. Велике щастя сьогодні було стояти на цій сцені. Співати для вас-приголомшлива публіка, аудиторія, Моя улюблені глядачі. Спасибі, що ви такі талановиті. Мої, нікому вас не віддам", - каже Ані Лорак у відповідь на квіти.

Нагадаємо, історія стосунків Ані Лорак з Сергієм Лазарєвим і чому всі проти: "Їй потрібен Тарзан, він слабенький для неї"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак випустила свою 10-річну дочку на сцену - росте справжньою зіркою: "Голос майже як у мами"

Знай.ua писав, Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і стосунки з Кіркоровим - "Обожнюю Сережку"