Всі люблять пригоди і подорожі. Є така категорія людей, які обожнюють перельоти і сам процес знаходження в літаку їм дуже подобається.

Але нерідкими бувають і казусні ситуації в аеропортах. Однією з таких був випадок Кевіна з "Один вдома", коли він відволікся і загубився в аеропорту через що полетів відзначати Різдво в Нью-Йорк без сім'ї.

Схожим випадком вирішила поділитися і співачка Слава Камінська в шоу "Хто зверху".

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

У новорічному випуску шоу підопічна Лесі Нікітюк з жіночої команди стала віч-на-віч з Владом Ямою з чоловічої команди. У конкурсі "Правда/брехня" вони змагалися в умінні вводити опонента в оману.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Одного разу в студену зимову пору, це був 2012 рік, коли у нас (гурт "НеАнгели", прим.ред.) з'явилася пісня "Роман", корпоративів навалила ціла купа. Ми виступали в Одесі, у нас було 3 концерти. Зрозуміло, що всі їли не тільки мандарини і олів'є на кожному корпоративі. І коли ми відлітали вранці до Києва я трішечки лягла поспати, а так як втомилися всі учасники колективу, вони сіли в літак, а я залишилася спати. Мене провтикали в аеропорту" - розповіла Камінська.

Влад Яма повірив у те, що вони були втомлені і у них було 3 концерти в Одесі, але він відмовився вірити в те, що Славу забули в аеропорту. Адже, врешті-решт, є концертний директор, який точно підніме і не кине.

Він вирішив, що це брехня і виявився правий.

"Мене хрін забудеш" - прокричала Слава Камінська.

Нагадаємо, що жінка Влада Ями Лілія мало не згоріла на Новий рік, суддя "Танці з зірками" тільки посміхнувся.

Раніше ми повідомляли, що Слава Камінська поїхала до Туреччини з близькою людиною