Багато людей бояться публічних виступів, особливо в перший раз. І навіть якщо ви любите бути в центрі уваги, вели всі шкільні свята, але потрапляєте на інший рівень, де купа зірок, то, ймовірно, результат заходу може бути не дуже веселим.

Такий випадок стався і з Владом Ямою на світанку його кар'єри. Про це він розповів у конкурсі "Правда/брехня" на шоу "Хто зверху".

Будучи у складі чоловічої команди Сергій Притули йому предстало змагатися з учасницею жіночої команди Лесі Нікітюк Славою Камінською.

Сама Слава розповіла історію про те, як її забули сплячою в аеропорту. Про це повідомляв Знай.uа.

Слава Камінська, фото: Знай.uа
Слава Камінська, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Історія Влада Ями була менш веселою.

"Чи правда те, що на своєму першому новорічному корпоративі в Києві, коли поруч зі мною були українські зірки, на сцені я подавився метафаном (конфетті, прим.ред.) і ледь не помер".

Колишня Едгара Камінського не роздумуючи сказала, що це правда, адже і у неї таке було. І звичайно ж виявилася права.

Оля Полякова зазначила, що на кожному своєму концерті вона боїться в кінці вдихати, адже стріляє метафан.

"Це був 2003 рік і я стояв в останній лінії балету. Всі стояли з шампанським і бах, я роблю вдих і розумію, що дихати не можу. Я впав, розбив келих і коли я кашлянув-метафан випав, але я не дихав десь півхвилини", - поділився Яма.

Влад Яма, скріншот: Youtube
Влад Яма, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що жінка Влада Ями Лілія мало не згоріла на Новий рік, суддя "Танці з зірками" тільки посміхнувся.

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма затягнув дружину і сина в мертве місто, тільки камені і трава.