Російського блогера, який є зіркою російськомовного сегменту соцмережі «Тікток», Данила Мілохіна не впустили на територію України, оскільки він не зміг переконливо сформулювати мету свого приїзду.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на інформацію, отриману від співрозмовника в правоохоронних органах.

За словами джерела, "Тіктокера розвернули на кордоні, оскільки той не зміг переконати прикордонників у меті своєї поїздки в Україну. Він прилетів рейсом зі Стамбула і зазначав, що їде з приватним візитом, щоб відпочити. Після відмови у в'їзді його повернули у зворотному напрямку".

Додамо, що 9 січня 20-річному російському тіктокеру і співакові Данилу Мілохіну відмовили у в'їзді в Україну, і він поскаржився на дії українських прикордонників своїм підписникам в соцмережах, де у нього десятки мільйонів глядачів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зокрема, Мілохін журився, що: "Чуваки, мене не упустили. Я ворог. Нас назад завернули". Вийти за територію аеропорту йому не дозволили, замість цього відправили на батьківщину найближчим рейсом.

Раніше повідомляли, друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі: "Я ворог".

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.